Inici Solucions per Àrees
Solucions
Infraestructures i Serveis

Solucions Infraestructures i serveis

Les infraestructures i serveis TIC de la teva empresa son primordials perquè totes les  àrees del negoci funcionin de manera adequada i rendible. Per això disposem de consultors i tècnics que des de una visió global t'aconsellaran perquè puguis treure-lis el màxim rendiment i fiabilitat.

 
Vendes i Marketing

Solucions Vendes i Marketing

T’assessorem i implantem les solucions mes adients en l’àrea de vendes i màrqueting. Des de una web corporativa o un ecomerce , a un CRM que et permeti fidelitzar i conèixer al teu client. Adeqüem aquestes solucions i d’altres a les peculiaritats de la teva empresa.

 
Gestió d’empresa

Solucions Compres i Gestio

Les áreas de compres i gestió requeiren de solucions pensades per a cada empresa en particular i son vitals per a una bona i rápida resposta al client i una correcta gestió financera.

 
Producció i Logística

Solucions Produccio i logistica

T’assessroem en solucions que permeten augmentar la rendibilitat productiva i de distribucció dels teus productes i serveis, aquestes solucions passen per ERP amb moduls de producción, eines per la gestió de projectes a complerts sistemes RFID de gestio de magatzems i retails.

 


microsoft voztelecom cisco avaya ebd hp ibm sage

facebook

S5 Box

Intranet