RSC

Des de la seva fundació sempre s’ha tingut molt clar que les empreses són part i mirall de la societat i que en la mesura del possible s’ha de mantenir aquest lligam. És per això que des d’un principi s’han realitzat diverses accions per tal de no viure allunyats del nostre entorn.

En relació amb la conciliació de la vida familiar gràcies al nostre sistema d’horaris i altres dispositius interns aconseguim que els nostres treballadors disposin del temps necessari per gaudir de la família o altres activitats socials.

Per altra banda, realitzem periòdicament cursos de formació que permeten millorar la professionalitat, millorar personalment i a la vegada aconseguir un major sentit d’equip.

El temps ens ha demostrat que augmentem el nostre rendiment i aconseguim una major motivació per realitzar els projectes.

Una altra manera de viure dins la societat és estar present en el món educatiu. En aquest aspecte participem activament ajudant a formar en períodes de pràctiques a joves, que d’aquesta manera viuen una realitat laboral i a nosaltres ens aporten una visió de l’evolució del sector educatiu.

També participem en projectes universitaris.

En la mesura que ens és possible, en ocasions hem donat equipaments informàtics o assessorament gratuït a diversos centres i associacions

 

L'Empresa i la Societat

RSC Sala 2007
Des de la seva fundació sempre s’ha tingut molt clar que les empreses són part i mirall de la societat i que en la mesura del possible s’ha de mantenir aquest lligam. És per això que des d’un principi s’han realitzat diverses accions per tal de no viure allunyats del nostre entorn.

Medi Ambient

Sala Ambiental 2008
Sala Assessor Informàtic SL,conscient de les repercussions que les seves activitats poden tenir sobre el medi ambient i sobre la salut i la seguretat dels seus treballadors, estableix la seva política ambiental i de prevenció de riscos laborals i, d’acord amb la normativa aplicable en aquestes matèries.

Compromisos Socials

Sala el Compromis
A banda de les accions de RSC que es realitzen de manera interna, també creiem que estem en l’obligació d’anar més enllà i portar a terme projectes que reportin un benefici a la societat que ens envolta. Alguns del nostres projectes que ja estan en marxa son:

Codi Ètic

Sala Codi Etic
Amb aquest codi ètic Sala Assessor informàtic vol garantir un comportament ètic i responsable en el desenvolupament de la seva activitat.Aquest codi es un reflexa dels valors corporatius i dels principis que han de guiar la conducte de la companyia i de les persones que l’integren..

 • 25
  set
  CRM - L'EFECTIVITAT AL TEU NEGOCI

  Fes més efectiva la gestió del teu negoci.

  28
  jun
  PLA D'IGUALTAT Gracies a les subvencions que s’at
  17
  abr
  SAT INTEGRAL Quan les empreses necessiten buscar solucio
 • Opinió Vitrix

  Sala es el meu partner tecnologic per totes les implantacions d’equipament punt de venda per totes les botigues;

  "sé que puc comptar amb ells pels diferents reptes que els proposo, i que em buscaran la

  29
  gen
  Opinió Ferros Iluro Sala m’ha donat la resposta en tot
  29
  gen
  Opinió Clinical Nutrition Des de Sala i la seva implantació d
 • microsoft voztelecom cisco avaya ebd hp ibm sage

  facebook

  S5 Box

  Intranet